Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Пирин“ посреща „Марек“, днес, с нов облик на тима и нов нападател

Бившият нападател на Ботев (Враца) и Сливнишки герой Александър Александров – Аци бе последното ново попълнение на Пирин (Разлог). Александров е бил трансфериран от помощник треньора Николай Николов.

Александров се готвеше с Кариана Ерден, но в крайна сметка сметка след разминавания между двете страни не се стигна до оставането му в тима.

Към нападателя имаше няколко примамливи оферти, като сред бе и предложение от Втора лига, но в крайна сметка той избра тима на Разлог.

Това бе последното попълнение в тима, след като преди това бяха привлечени 6-футболисти, сред които Кръстьо Пишев от Пирин Гоце Делчев и Красимир Шапкарев от Беласица.
Припомняме, че преди началото на подготовката от отбора си тръгнаха общо седем футболисти – французина Бери Бартоломеу, а след него  Жил Лаусън. Мартин Газиев. Божидар Божилов , Йордан Йовчев, Кирил Вълов и вратарят Радостин Урдарски. Това доведе до изграждането на почти нов тим през тази зима.

Пирин е на 7-ма позиция в класирането, с 24 точки, преди началото на пролетния полусезон, а Марек заема 10-то място с точка по-малко.