Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Пирин“ (Разлог) привлече футболист, играл с Неймар в Бразилия

Пирин (Разлог) привлече футболист, играл рамо до рамо с мегазвездата Неймар в Бразилия.

Става дума за Виктор Пуцинели Пафаро, който се е състезавал с най-скъпия футболист в света в тима на Сантос, от чиято школа идва и новото попълнение на водения от Христо Джоджов отбор.

За последно 23-годишният играч е играл в родината си с екипа на Моги Мирим, който е един от сателитите на друг тамошен гранд Сао Пауло, подвизаващ се в тамошната Паупища Серия 2, като в крайна сметка през тази година ще опита да си намери нов отбор в България.

Обичайният пост на футболиста е зад нападателя, като не само асистира, но и често бележи голове. За него няма да има проблеми да играе за новия си отбор, след като идва като свободен агент заради изтеклия му преди две седмици договор.

Също така за него не стои на дневен ред разрешителното за работа, което спира доста бразилски и футболисти извън Европейския съюз да заиграят веднага на стария континент, а трябва да преминават през дълги и тягостни процедури. За Виктор няма пречка, след като притежава италиански паспорт.
За него няма да има проблем и при аклиматизацията, след като там той ще може да играе и с още един футболисти от страната на кафето – Ели Маркес.

„Определено Виктор е футболист, който може да бъде полезен за нас, а ние сме готови да му дадем възможност да се изяви с екипа на нашия отбор“, коментира треньорът на Пирин (Разлог) Христо Джоджов.