Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пирин Разлог с шестима основни футболисти под въпрос за мача срещу Германея

pirin-logo11Красимир Димитров, Костадин Кацимерски, Николай Раданов, Тодор Шакин, Борис Кондев и Тодор Пандев са с контузии от различен характер и не се готвеха пълноценно през седмицата за мача срещу Германея Сапарева баня.

„Много сме разтревожени от големия брой контузени футболисти. Все пак сме домакини , познавам играта на гостуващия тим от Сапарева баня като бивш техен старши треньор и се надявам да се противопоставим успешно за да спечелим трите точки. В момента заемаме 15-тото незавидно място със спечелени осем точки. Отборът на Германея са със същия брой точки и само при победа можем да се чувстваме по-стабилни и се класираме в средата на таблицата, което е и нашето желание”, сподели Николай Николов от треньорския щаб на Пирин Разлог.

Наставникът на гостите Атанас Стоилов сподели, че с изключение на трайно контузеният Марио Карачорски всички останали футболисти са на негово разположение и са взели пълноценно участие в заниманията. До момента от спечелените осем точки пет завоювахме като гости, което ме кара да мисля че моите възпитаници играят по-добре навън и така да бъде и в Разлог в неделя срещу местния Пирин”, заяви Атанас Стоилов.

Мачът е утре, от 16.00 часа, на градския стадион в Разлог.

Източник struma24.com