Камера на Живо от Центъра на Разлог

Писателка размаза Евровизия във Фейсбук

poligenova2Единствената причина току що да изгледам победилата песен на Евровизия беше участието на Поли Генова. Някога имаше един фестивал „Ален мак“, нямам нито време, нито желание да обяснявам, младите ще намерят в интернет какво представляваше. Евровизия прилича на него. Тя е политически фестивал. Това пише писателката и водеща Милена Фучеджиева на страницата си във Фейсбук.

Украинката Джамала! И все пак ако беше и полу-мъж, щеше да е съвършена. Певица лишена от чар, посредствен глас, посредствена песен. Но пък хем украинска, хем с ислямски мотиви, новите „европейци“ в Европа явно са гласували за „европейското“ звучене. Две в едно, браво, украйнски комсомолци, добре се справихте.
Затова, мила Поли Генова, не търси причината за загубата си в нищо друго освен в отново безкрайно тъпия и несвободен свят в който живеем -свят на студена война и на подмяна. Загубата ти няма нищо общо с качествата ти и представянето ти. И ако си достатъчно наивна и друг път да се явиш на този тъп цирк, моля те, преди това стани лесбийка, или поне си пусни брада.

Всъщност имам блестяща идея – сключи брак с транссексуална жена от Сирия. Само така България ще спечели. Помисли, Поли, не се отказвай да направиш България известна, написа още Фучеджиева в социална мрежа./

Източник Марица.бг

euromf