Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пицария изхвърли пенсионери, правели малки сметки

Под масираната атака, във Фейсбук, попадна една от най-известните пицарии в Шумен „Джоя“, след като дама се оплака, че с приятелките й пенсионерки не ги допуснали в локала.

Според Елисавета Александрова, която описва казуса, в сряда жени от пенсионерския клуб в кв. „Добруджа“ имали уговорка да се срещнат на пържена риба и рибена супа в пицарията до клуба им.

Ден-два по-рано отговорничката на клуба се срещнала със сервитьорка и уговорила посещението. Дамите се облекли и нагиздили като за празник, но в сряда по обяд на входа на заведението ги посрещнала друга сервитьорка и обяснила, че няма да ги приемат, защото ядели само по една рибена чорба за 2 лева. Жените се почувствали унизени и омерзени.

След гръмването на новината потребители призоваха към солидарен бойкот на пицарията. След това обаче собствениците се извиниха и поканиха дамската група на безплатна среща на обяд днес. Като пълно недоразумение определиха случая Даниела Христова и дъщеря й Весела Желева, съсобственици на пицарията.

„Щом имаме супа за 1,80 лева, всеки, който желае, е добре дошъл, ако сме искали да ограничим по някакъв начин клиенти, нямаше да пускаме обедно меню и супа за 1,80, коментира Христова.

Разминаването дошло от отказ на сервитьорката да направи резервация за група, тъй като за обедното меню нямало резервации.

Източник fakti.bg