Камера на Живо от Центъра на Разлог

Повече от половин тон мобилни скейт и паркур уреди за финал на Sprite Urban Fest 2018

Мобилни скейт и паркур уреди, които тежат повече от половин тон, преобразиха пространството пред Паметника на Съветската армия този уикенд. Много брейк, хип-хоп, скейт, паркур, графити, бийтбокс и леден Spriteотбелязаха грандиозния финал на тазгодишния сезон на градските спортове и изкуства Sprite Urban Fest 2018.

KONTE, JASIR, JAHONEи TASK оставиха графити „подписите“ си на специални 6 метрови стени за рисуване, а всички любопитни фенове на графити изкуството имаха възможността да си пробват възможностите с флакон в ръка по време на организирания уъркшоп. На голям интерес се радваше и модерният наследник на велосипеда-Halfbike, койтокомпенсира липсата на седалка с цели три колела. Момчетата от FreeRun Bulgaria обраха овациите на всички с феноменалните си умения, които буквално предизвикват всички закони на земното притегляне. Скейтърите от Five High Skate Park забавляваха зрителите с жестоки трикове, като най-малкият участник от скейт общността се оказа дъщерята на един от тях, която се повозипрофесионално на скейта на баща си, въпрекиче все още няма годинка.

От обявите:
Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353
Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+ Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

За финал, Skiller иJahmmi Youth изпълниха най-добрите си парчета и пожелаха на зрителите едно свежо и изпълнено с хубави моменти лято.

null

Повече информация за Sprite Urban Fest 2018 може да следите на официалната Facebook страница: facebook.com/spritebulgaria/ и на профила ни в Instagram: Instagram.com/spritebulgaria

За SpriteUrban Fest:

През 2015 г., ежегодният фестивал на графити артистите в България -Sprite Graffiti Fest, променя своя формат и се превръща в Sprite Graffiti Academy. Новосъздадената графити академия е насочена към подкрепа на бъдещото развитие на графити артистите в страната ни и включва поредица от събития с участието на успешно реализирали се в световен мащаб графити-артисти. По този начин, младите райтъри имат шанса да усъвършенстват своите умения и да научат повече за множеството възможности за тяхната бъдеща професионална реализация.

Още снимки от събитието тук.

През 2017 година, Sprite подава ръка и на останалите градски изкуства и спортове, и се ражда естественото продължение –Sprite Urban Fest. За първи път през 2017 година, SUFизлизаизвън рамките на столицата и освен в София, се провежда и в Бургас, Варна, Пловдиви Благоевград.

Свежата традиция продължава и през 2018 година, като емблематичният фестивал гостува на Бургас, Пловдив и София.