Камера на Живо от Центъра на Разлог

Помните ли детето, което се нарани в централния парк на Разлог? Битката на неговата майка продължава

Внимание! Болтове – убийци в централния градски парк в Разлог. Това написа, преди около месец, член на най-разложката група във Фейсбук пространството – „Да думаме на разложчи, фногооооо!„, Ellie Kare.

Тогава 11-годишното й дете, по нейни данни, получи разкъсване на мускул и прорезна рана, дълбока 2.5 см и широка още 4 см поради падане върху оставен да стърчи болт от някогашно съоръжение, в централния градски парк на Разлог.

Днес нейната битка продължава. Ето какво написа тя в групата „Да думаме на разложчи, фногооооо!“ (без редакторска намеса):
„Само да дам малко информация какво се случи след нашите действия – получихме мазно писмо от Общината, което ни уведомява, че ВСИЧКИ стърчащи болтове в градските паркове на гр. Разлог са били премахнати след нашият сигнал. Нищо не се казва за поисканата инженерна проверка на останалите съоръжения за детска игра в общината. Леко се извиняват за случилото се с моето дете….твърде леко…..молят за разбиране???? Чакам официалният отговор от официалната проверка на Прокуратура Гр. Разлог. Дадох допълнители показания, както и свиделите на случката дадоха допълнителни показания. ЧАКАМЕ!!!! ДА ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ ПРОКУРОРЪТ, А ПОСЛЕ, ПАК ПРОДЪЛЖАВАМЕ АКО НЕ СТИГНЕ ДО НИКЪДЕ! Нашите деца заслужават повече в този град. Не пренебрежение и не забрава! Аз казах! Хау!!“

Това се казва непримирим и несломим дух. Ярък пример как трябва да се действа спрямо държавни и общински институции. Ако Ellie Kare постигне дори и частичен успех, се създава прецедент на местно ниво, на който може да се позове всеки попаднал в подобна ситуация. Затова успех!

Razloginfo.com