Камера на Живо от Центъра на Разлог

Помните ли Петър Чорев от Елешница? Вижте с какъв костюм, изработен от него, взе участие на Великден!

През месец август, миналата година, едно момче от Елешница ни смая с невероятния си талант. Тогава Петър Чорев ни показа барелеф, на Свети Георги Победоносец, който бе измайсторил на скала в близост до селото.

На вчерашния празничен ден в Елешница, той събра очите на всички с невероятен костюм на Хищника, от едноименния холивудски екшън:

Вижте какво разказва, той самият, за Порталът на Разлог, относно своето творение:

Костюма е от филма “Хищникът“ и съм го направил специално за карнавала. Самата изработка беше доста трудна, понеже целият костюм е направен от метал (0.6мм ламаринени листове) Преди обаче да почна да обработвам метала съм направил шаблони от хартия, които после нанасям върху ламаринения лист и след това изрязвам със специални ножици. Отделните части занитявам, вътрешността на костюма е обшита с 3см дунапрен. Тежи около 20 килограма и самата изработка ми отне около 3 месеца. Още от Януари месец се готвя за празника и чаках утрото на 8-ми април за да мога да облека костюма си. Минаха почти 7 години откакто се обличах за празника последния път и ми липсваше тръпката и цялото това зареждащо настроение което може да се усети само на този ден.

През 2011 годна Петър отново се отличава от останалите участници ето с този костюм: