Камера на Живо от Центъра на Разлог

Порталът на Разлог ви пожелава още по-успешна 2018-та година!

След броени часове ще се поздравим с „Честита Нова Година!“. Ще вдигнем наздравица и с надежда ще си помислим, че може би по-доброто тепърва предстои! Така и трябва. Преди това да се случи обаче, нека обърнем поглед назад към изминалата година и направим кратка равносметка на всичко, вече отминало.

Дните преди настъпващата нова година са дни за поставяне на нови цели, които искаме да осъществим през следващата, за да бъде тя още по-добра и успешна.

Идващата 2018-та година е юбилейна за Портала на Разлог. Преди 10 години на бял свят се появи домейна Razloginfo.com, а тази година и Razloginfo.еu.

Какво донесе изминалата година на Портала на Разлог? На първо място – много нови приятели, и растяща популярност. Посещенията и прегледаните страници през 2017-та са в пъти повече от тези, през която и да е от предходните години. Какво по-хубаво можем да си пожелам от това, тази тенденция да се запази и през новата 2018-та?! И всичко това благодарение на вас, нашите приятели, нашите четящи и любознателни потребители, които намират интересни теми и статии, за да се върнат отново и отново на страниците на Портала.

Две години по-късно, през 2010-та, по съвсем естествен път, като заместник на Форума на Разлог, фейсбук групата Да думаме на разложчи, фногооооо!, стана част от Портала. Тя се превърна, с годините, в един своеобразен форум на Разлог, в гласа на Разлог. В нея членуват вече близо осем хиляди души, разискват се теми от най-различен характер – от най-развлекателни до най-злободневни. Започнати бяха много публикации с хиляди коментари от стотици потребители, които, не е за вярване, но доведоха до доста промени. И това отново благодарение на всички вас, всички, които бяха готови да кажат истината, да изкажат мнение и да отстояват позициите си.

Затова на вас огромни благодарности с пожелания зя най-важното – да сте живи и здрави! Едва ли има нещо по-важно. Да сме заедно и да ставаме все повече! Бъдете щастливи, успешни и удовлетворени!

Изпратете старата година без да поглеждате назад и прекрачете в новата с гордо вдигната глава.

Ще се срещнем отново през 2018-та. Излизайте на Старчеватааааа!