Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пребиха двама горски край симитлийско село

darva1Двама служители на Югозападното държавно предприятие са пострадали след нанесен им побой, съобщиха от полицията. Единият е на възраст 35 години от Симитли,  а другият на 54 години от  Благоевград. Полицейските служители, работещи по случая, са установили, че около 14:40 часа на 17.11.2016г. в момент на изпълнение на служебните си задължения в местността „Гроздовец“, землище на с.Крупник, общ.Симитли, двамата са направили опит да спрат и извършат проверка на лек автомобил „Лада“, която е осуетена от водача му, който продължил движението си в посока към с.Крупник.

Лекият автомобил „Лада“ е открит от двамата служители изоставен с трупчета дървесина в него в близост до лозов масив в края на местността. По време на движение към с.Крупник, пътят на служебния автомобил на ЮЗДП-Благоевград е препречен от лек автомобил „Фолксваген Голф“, при което двамата служители, слезли от него, са нападнати от непознато за тях лице, слязло от лекия автомобил „Фолксваген Голф“, което им нанася удари в областта на главата. Потърпевшите са транспортирани за оказване на медицинска помощ в ЦСМП-Благоевград, след което 35-годишният мъж е освободен за домашно лечение, а 54-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота.
Униформените  са  установили, че извършител е 51-годишният Г.С. от с.Крупник. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура -Благоевград. Работата по случая продължава.