Камера на Живо от Центъра на Разлог

Прехвалените магистрали: Дупка на „Тракия“ спука гумите на десетки коли

Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори. Всички те са спукали гуми на 13-ия километър в посока Пловдив. И са се разминали на косъм от катастрофа, съобщи Нова телевизия.

Снимката е илюстративна

Наложи се хората с часове да чакат помощ. А движението в района беше ограничено. От АПИ съобщиха, че движението се осъществява в изпреварващата и аварийната лента. Регулира се от представители на пътноподдържащата фирма „Автомагистрали“ и „Пътна полиция“.

Екипи на АПИ и пътноподдържащата фирма оказват нужното съдействие на водачите, за да могат да продължат пътуването си, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”. Щетите на автомобилите ще бъдат възстановени от пътноподдържащото дружество „Автомагистрали”.
Малко по-късно от АПИ съобщиха, че шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и при километър 17. Там временно е ограничено движението по активната лента за обезопасяване на неравност на пътната настилка. Движението се осъществява в изпреварващата лента. На място движението се регулира от Пътна полиция и „Автомагистрали“.

Източник fakti.bg