Камера на Живо от Центъра на Разлог

Проведе се вторият голф турнир със спонсорство на Голфино в Пирин Голф и Кънтри Клуб

През изминалия уикенд, на 25 юни, в Пирин Голф и Кънтри Клуб се проведе вторият, за 2016 година, турнир от серията Про Шоп голф къп, спонсориран от Голфино.

proshopgolf1

Докато участниците в турнира мериха сили за специалните награди на Голфино, всички посетители на Клубната сграда имаха възможността да се насладят на вината на избра Орбелия.

Сравнително новата винарна представи на посетителите на комплекса две серии вина – Виа Аристотелис и Орбелия. Винарната е сгушена в Югозападна България, в подножието на планина Беласица, именно от там идва и името на винарната, „Орбелия” – в превод бяла, красива планина. Дизайна на бутилките е съобразен изяло с традиционните шевици на българските петрички носии, а виното носи духа на старите винени традиции на региона.

Преди награждаването на победителите, Илиян Илиев – търговски представител на винарна „Орбелия”, разказа на присъстващите за историята и традициите на винарната и прекрасните й вина.

Участниците в турнира играха в отбори по двама, във формар two ball better ball, на корс Б в Пирин Голф и Кънтри Клуб. На трето място в класирането се нареди отбора на Патрал Малец и Петър Сабол, с отборен резултат от 42 нетни точки. Те бяха наградени със специални награди от Голфино и специално изработени за случая медали. Второто място зае отборът на Христо Божиков и Тодор Т. Тодоров, с нетен резултат от 44 точки, а първото моясто спечели отборът на дамите – Бойка Мицанска и Станка Тодорова. Със своя резултат от 47 нетни точки, дойстойно изпевариха господата в турнира и спечелиха награди от Голфино, а г-н Илиев им предостави и бутилка шардоне и розе, от серията Виа Аристотелис на винарна „Орбелия”.

За участниците в турнира бяха обявени и две специални награди – за най-дълъг първоначален удар и за първоначален удар, попаднал най-близо до пин позицията, на предварително определени дупки. Наградата за Най-близо до дупката бе спечелена от Игор Ример, чиято топка падна на 97см от пин позицията на 6-та дупка на игрище Пайн Корс. Наградата за Най-дълъг удар, бе определена на 11-та дупка на игрище Иън Уузнам и бе спечелена от Петър Сабол. Ример и Сабол бяха наградени със кристални плакети, изработени специално за съботния турнир и с бутилка шардоне и розе, отново от серията Виа Аристотелис на винарна „Орбелия”.

Екипът на Пирин Голф и Кънтри Клуб благодари на уастниците, че за пореден път избраха комплекса да се насладят на игра на голф, както и на спонсорите от Голфино и винарна „Орбелия” за любезната подкрепа.