Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пълен обрат във времето, студът започва утре

През следващите 24 часа ни предстои ни рязка промяна на времето. Вятърът ще стане северозападен, ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух.

В сила е „Код жълто“ за възможно опасен силен и бурен вятър в по-голямата част на страната, без югоизточните райони. По Северното Черноморие ще има увеличение на вълнението до четири бала.

Днес от северозапад ще премине бърз студен атмосферен фронт. Ще бъде ветровито и ще застудее. Облачността ще се увеличи и на места от запад на изток ще има валежи от дъжд и гръмотевици.

7-дневна прогноза за времето в Разлог

През нощта и утре все още ще бъде много ветровито. „Код жълто“ е в сила и утре за силен вятър в цялата страна.

Тази нощ облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България, където ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Сутрешните температури, в по-голямата част от страната, ще бъдат между 7° и 12°.Утре сутринта на места в източните райони от страната все още ще превалява, но валежите бързо ще спрат. Облачността над цялата страна ще намалее до слънчево. Максималните температури утре ще бъдат предимно между 15° и 20.

От сряда утрините ще бъдат много студени. В средата на седмицата на отделни места в Западна България ще има опасност и от слани.

В четвъртък ще има повече слънчеви часове, ще започне и повишение на температурите.

Източник: marica.bg