Камера на Живо от Центъра на Разлог

Първата в света секс кукла мъж е вече на пазара, журналистка я изпробва (видео +18)

sex3Американската компания Sinthetics пусна на пазара първата в света секс кукла мъж. Журналистка от популярното в САЩ лайфстайл списание Vice пробва как се прави секс с куклата и сподели впечатленията си.

Карли Скиортино, която е специалист по темата на взаимоотношенията между половете, не само откровено разказва на читателите за своя /еротичен експеримент със секс играчката, но е позволила на оператор да заснеме част от любовната игра. Публикуваното в Youtube видео показва както процеса на производството на секс кукли от мъжки пол, така и откровени сцени с участието на Скиортино.

В клипа, който е гледан вече от 8 милиона потребители, журналистката целува силиконовия си партньор и прави недвусмислени „постъпателни движение”, възсядайки обекта на експеримента. Журналистката признава, че е харесала секса с невероятно реалистичната кукла, която имала приятно за пипане тяло и дори косъмчета по него. Тя твърди, че сексът със силиконовия партньор по нищо не се отличава от половия акт с истински мъж и дори има свои предимства, тъй като жената може изцяло да контролира процеса.
Месец след дебюта на клипа шокираните интернет потребители са оставили повече от 7000 коментара под него. – Не, не, не. Гледайки тези мъртви очи, както и липсата на всякаква реакция или ответно движение… аз никога не бих се свързала с един от тях, пише Ordr6Tsix – Това е някакво некрофилство, смята потребител с ник M.T.P. Създателите на секс играчката обаче твърдят, че те ще помогне да бъде решен парливия проблем с недостига на сексуално удовлетворение при представителките на нежния пол.

Източник BNews.bg