Камера на Живо от Центъра на Разлог

Първи турнир по тенис на корт под егидата на „Стани независим, бъди свободен”

На 19.08.2017г., в гр. Банско, за първи път бе организиран турнир по Тенис на корт. Турнирът бе организиран от СНЦ „Тенис Клуб Еделвайс” и бе предназначен за младежи между 15 и 29 години. Турнирът се организира със съдействието на Община Банско, която предостави за безвъзмезно ползване за деня на турнира двата корта намиращи се на ул. България.

Турнирът също така се проведе и под егидата на „Стани независим, бъди свободен”. Програма насочена за нформиране на младежите между 15 и 29 години за вредата от зависимостите.

Програмата се провежда по „ Направление „Информирай младите“ Тема: „Информирай младите за различните форми на зависимост“.
На турнира участие взеха деца в различните възрастови групи като турнира се проведе във формат чрез елиминации.

За децата имаше предвиден и коктейл с много лакомства.

След края на турнира всички деца получиха грамоти, спортна екипировка, информационни материали и медали.

Целта на първия турнир по тенис на корт, бе да покаже на подрастващите тръпката от участие в турнир, усилията влагани за спечелването на всяка точка и феърплея след края на оспорван двубой.

По време на турнира децата имаха и възможност да научат нещо ново и да създадат и нови запознанства. След края на срещите имаше и кратка беседа за ползите от спорта и вредата от различните видове зависимости.