Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пътната обстановка в Пиринско

patpredelorelrazlogОпасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода „Предел“ и пътя Добринище-Гоце Делчев. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев. Това каза за Радио ‘‘Фокус’’ – Пирин дежурният полицай в Областна дирекция на МВР-Благоевград.

Двупосочно движение в една пътна лента се извършва на третокласен път 1972 между селата Блатска и Абланица, тъй като едната лента за движение е деформирана, поради активизирало се свлачище. Крайният срок за завършване на ремонтните дейности е 30 декември.

В една пътна лента се осъществява и движението на третокласен път 1901 Якоруда-Разлог, тъй като се извършват ремонтни дейности на асфалтовата настилка на различни участъци с дължина над 50 метра.

Двупосочно движение в една пътна лента се извършва и на третокласен път 198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380 в село Горно Спанчево, поради разрушена подпорна стена с дължина 15 метра. Срокът за приключване на ремонтните дейности е до 29 декември.