Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пътната обстановка в региона и областта

patgradevoВременно е въведено ограничение за движение на МПС по третокласен път – 1903 в участъка между второкласен път-84 Якоруда – Разлог и път второкласен път – 19 Добринище – Гоце Делчев, от км 0+000 до км 5+450, поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. За улеснение на водачите е въведен обходен маршрут през Баня – Банско – Добринище – Гоце Делчев и обратно.

Ремонтни дейности се извършват по второкласен път-19 Симитли – Градево – Разлог – Банско. От км 0+000 до км 36+570 в участъка между Симитли и Банско, заради подвижни ремонтни работи – направа на пътна маркировка, движението се извършва в дясната или лявата лента за движение, съгласно поставените пътни знаци.

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание между Симитли и отклонение за село Стара Кресна, от км 384+190 до км 384+300 в местността „Османска чешма“, където се извършва монтаж на високоякостни мрежи и двете пътни ленти са стеснени. Движението на автомобилите се осъществява по обходен маршрут в уширението. Обходният път е с две ленти, по една лента за всяка посока. Трафикът в участъка се подпомага от регулировчици.

Източник Радио „Фокус“ – Пирин