Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пътната обстановка: Гъста мъгла затисна отново Разлог, до 30 метра е намалена видимостта по АМ „Струма“

Участъци с мъгла по пътната мрежа изискват шофиране с повишено внимание и по-голяма дистанция, съобщават от Националния координационен център за безопасно движение по пътищата.

Движението по главен път Е-79 в участъка Благоевград – Симитли от км 381 до км 382 се осъществява в едната лента. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от Областно пътно управление – Благоевград. Причината е, че в района се извършат ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и се регулира от сигналисти до 17 януари.

Също по първокласния път, но от км 367+960 до км 368+405 преминаването трябва да се осъществява с повишено внимание поради изграждане на виадукт на автомагистрала „Струма” над Е-79. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съобразно създадената организация на движение за срок д0 28 февруари. В областта няма въведени други ограничения за движението.

Трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев е нормално натоварен. Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени или заснежени, обработени и проходими при зимни условия.

Ограничена видимост:

– до 10 м в района на Асеновград /обл. Пловдив/, Нова Загора /обл. Сливен/.

– до 30 м в района на Сливен и Твърдица /обл. Сливен/, АМ „Хемус“ и АМ „Струма“ /обл. София/

– до 50 м в района на АМ „Тракия“ /обл. Сливен/, Банкя /обл. София/, Стара Загора, Езерово, Раднево, Средец и Гълъбово /обл. Стара Загора/.


Поръчайте книгата „Да запазим българското“ от този линк!

– до 100 м областите Кърджали, Перник, Хасково и Ямбол, както и в района на гр. Видин и „Дунав мост 2“ /обл. Видин/, Криводол, Борован, Бяла Слатина и Мизия /обл. Враца/, Българене и Гулянци /обл. Плевен/, Граф Игнатиево, Първомай и Трилистник /обл. Пловдив/, Северна скоростна тангента, Софийски околовръстен път, АМ „Тракия“, Драгоман и Саранци /обл. София/, АМ „Тракия“, АМ „Марица“, Загоре, Чирпан и Мъдрец /обл. Стара Загора/.

– до 150 м в района на Деветак, Карнобат, Кръстина и Пода /обл. Бургас/, Оряхово /обл. Враца/.