Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пътната обстановка: До 100 м е намалена видимостта по пътищата в Пиринско, поради мъгла

До 100 м е намалена видимостта по пътищата в Област Благоевград, поради мъгла. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от Областно пътно управление – Благоевград.

Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени или заснежени, обработени и проходими при зимни условия. Трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев е нормално натоварен. Няма регистрирани тежки пътни инциденти.

Движението по главен път Е-79 в участъка Благоевград – Симитли от км 381 до км 382 се осъществява в едната лента. Причината е, че в района се извършат ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и се регулира от сигналисти до 17 януари.


Поръчайте книгата „Да запазим българското“ от този линк!

Също по първокласния път, но от км 367+960 до км 368+405 преминаването трябва да се осъществява с повишено внимание поради изграждане на виадукт на автомагистрала „Струма” над Е-79. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съобразно създадената организация на движение за срок д0 28 февруари. В областта няма въведени други ограничения за движението.