Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пътната обстановка. Свличане на скална маса затрудняваше движението на пътя към Кресна

Днес също се очакват интензивни валежи от дъжд, предимно в южната половина на страната.

За шест области в югоизтока е в сила оранжев код с очаквани над 50 литра на квадратен метър за денонощието.

На Северозапад ще превалява мокър сняг, но температурите сутринта ще са в опасния диапазон, който предполага възможни поледици.Движението по пътя Благоевград – Кресна, при км 392, се извършваше временно в една лента поради свличане на скална маса. Движението вече е възстановено.

Има образувало се свлачище и по пътя Асеновград – Бачково.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от „Пътна полиция”.

Ограничава се движението по път II-55 в Прохода на Републиката, в двете посоки за тежкотоварните автомобили над 12 т поради обилен снеговалеж. Тежкотоварните автомобили изчакват на място а леките се пропускат. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Временно е ограничено движението по път III-1906 Катунци – Копривлен, в района на с. Петрово, в област Благоевград, при км 43, в двете посоки, поради свлачище.

Шофьорите да се движат с повишено внимание по път I-5 при км 202 в района на с Черганово, в област Стара Загора поради свличане на скална маса. Трафикът се контролира от „Пътна полиция“.

Последвайте ни: