Камера на Живо от Центъра на Разлог

Ради Попов: Искахме победата и я постигнахме

Пирин (Разлог) се върна на лидерската позиция в Суперлигата, след като записа осма победа в актива си. Волейболистите на Северин Димитров надиграха Тетевен Волей с 3:0 гейма в двубой от девети кръг на първенството. Ето как коментира двубоя предBGvolleyball.com посрещачът Радослав Попов:

„Още след победата над Монтана бях сигурен, че ще победим тук с 3:0. Знам, че навън се играе трудно, особено в Тетевен. Ако обаче бяха взели третия гейм, ситуацията щеше да се усложни, така че опитахме да затворим мача възможно най-бързо.“

„Опонентите ни започнаха плахо. Домакински мач, в който трябваше да подходят малко по-нахъсано, както ние в Разлог, обаче те не дадоха достатъчно. Радвам се, че постигнахме убедителна победа. Бяхме по-спокойни, дойдохме с яснотата, че искаме да победим възможно най-бързо. На сервис можеше да се представим малко по-добре, както и в атака, но като цяло се представихме на ниво“, добави волейболистът.
„В сряда Добруджа играе отложен мач с Хебър, в четвъртък пътуват, в петък се изправят срещу нас. Предполагам, че ще са уморени, което би ни помогнало, но ние си гледаме нашата игра. Играем много уверено в Разлог, но когато и да е мача, ние винаги се борим за чиста победа. Жалко е, че имат контузени състезатели, не е нещо, което ще пожелая на някой да се случи. И аз съм минал през това, контузии винаги има, още по-лошо е, когато се натрупат в един отбор. Мога да им пожелая късмет в бъдеще и повече да не им се случват такива неща, за да тръгнат напред в първенството“, завърши Попов.

Източник BGvolleyball.com