Камера на Живо от Центъра на Разлог

Разложка красавица е Мис BGvolleyball.com 2018! Втори подгласник на Мистър BGvolleyball.com 2018 е също от Разлог

Снимка: Архив

На бляскава церемония в Образователно-спортен комплекс „Лозенец“ от 19:00 ч. бе проведенo награждаването на Мис и Мистър BGolleyball.com 2018, както и на останалите носители на титлата от другите спортни сайтове на ЕС Медия – BGathletic.com, BGbasket.com и BGswim.com. Събитието съвпадна с втория рожден ден на единственото спортно списание на пазара СПРИНТ, което набира инерция и става все по-популярно в българските среди.

Двойният повод привлече много именити личности, като на събитието присъстваха много известни личности от елита на българския спорт, видни бизнесмени, политици и представители на медиите и общественици.

Победителят в конкурса Мистър BGvolleyball.com 2018 Георги Стоянов не присъства на събитието, но изпрати своето видео обръщение, а лентата и подаръците бяха връчени на майката на волейболиста.

Носителят на короната в конкурса бе избран след три етапа, в които стартираха 13 волейболисти. В този период екипът ни зададе различни въпроси, които разкриват същността им, а в други трябваше да разсъждават, и да проявят и фантазия. Претендентите дори влязоха в ролята на поети, като някои от тях писаха четиристишия, за да изявят своята личност.

Георги Стоянов е на 21 години, висок е 193 см. Занимава се с волейбол от 6 години. Първите му стъпки са в Левски, след което продължава 5 години в Славия. В момента играе в отбора от Втора Бундеслига-Юг Елтман. През лятото Георги, в тандем с Кристиян Петров спечели сребърните медали на Балканиадата по плажен волейбол под 22 години в Македония. Миналата година триумфира със златото в тандем с Мистър BGvolleyball.com 2017 Димитър Калчев.

Подгласник на Георги Стоянов е младежкият национал Християн Димитров, който завърши на второ място. На трета позиция се класира Ангел Веселинов, който понастоящем играе за Звездец (Горна Малина).Наградата на Мис BGvolleyball.com 2018 връчи бившият капитан на националния отбор Димо Тонев.

Победителката в четвъртото издание на конкурса за Мис BGvolleyball.com 2018 Ивана Тренчева е на 21 години, висока 180 см. Тренира волейбол от 11-годишна, като нейн първи треньор е Иван Дурев. Състезателката, която може да играе и като посрещач, и като диагонал, поведе с голяма преднина пред съперничките си от самото начало. В момента Ивана е третокурсничка, като изучава “Международни отношения” в Университета на Западна Вирджиния с пълна стипендия. Първите две години прекарва в отбора на Южния колеж на Айдахо, с който завършва втора в Америка сред 300 колежа.

Тя също не успя да се прибере в България за награждаването, но изпрати видео послание. Наградата получи сестрата на Ивана.

На второ място остана 16-годишната Лорина Стойчева от Славия (София), която играе на поста либеро. Трета се нареди 18-годишната Анжела Симеонова от Казанлък Волей.

 

Националният волейболен фенклуб награди първите три момичета в класацията на Мис BGvolleyball.com 2018. Подаръците на призьорките връчи председателят Георги Христов.

Спонсори на събитието бяха: TURKISH AIRLINES, TIMELAND – часовници и бижута, SAMSONITE, L′OREAL, Маратонки SKECHERS, Плувна екипировка ARENA, Велосипеди SPRINТ и нашите любезни домакини от Образователно-спортен комплекс ЛОЗЕНЕЦ.

На края на церемонията бе разрязана тортата, осигурена от Сладкарници НЕДЕЛЯ за втория рожден ден на списание СПРИНТ, след което всички наградени се качиха на сцената за обща снимка.

Класиране в конкурс Мистър BGvolleyball.com 2018: 

1. Георги Стоянов 

2. Християн Димитров 

3. Ангел Веселинов

4. Иван Банков 

5. Иван Душков  

 

Класиране в конкурс Мис BGvolleyball.com 2018: 

 

1. Ивана Тренчева  

2. Лорина Стойчева  

3. Анжела Симеонова 

4. Симона Николова   

5. Йоана Николова  

Източник: bgvolleyball.com