Камера на Живо от Центъра на Разлог

Разложки педагог – гневен на министъра на образованието. Вижте какво написа!

Разложка учителка изрази своето недоволство, по отношение на взето решение на министъра на образованието, броени дни преди началото на учебната година.

Katerina Radeva, която ще бъде класна ръководителка на петокласници в ОУ „Никола Парапунов“ сподели съсвсем директно своето негодувание във Фейсбук и, разбира се, това е достойно за уважение. В нейна подкрепа се включиха и колеги учители, които защитиха тезата й. Вижте какво написа тя:

Честит празник, господин Министър!
Аз съм Учител! Обичам родината си! Пазител и проводник съм на празниците и традициите й. Но днешния славен исторически ден не усещам като празник. Министърът на Образованието възложи нови, почти непосилни задачи на Учителите, да пренапишат разпределенията на материала за учебната година в срок до 14.09. Огромен труд, който те лишава не само от празнично настроение, но и от нощния сън. Аз съм Учител! Обожавам работата си! Ще бъда с петокласници! Имам идеи! Искам да посрещна дечицата достойно и запомнящо се. Това е незабравим ден за тях и родителите им! Как да се събера, за да направя всичко?
Честит празник, господин Министър!