Камера на Живо от Центъра на Разлог

Разшифроваха записи на Нютон – открил датата на Апокалипсиса

Приблизително 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват писмата на великия физик Исак Нютон, предават осведомителните агенции. Учените са разбирали, че в тях става дума за второто пришествие на Исус Христос, но до момента те не бяха успели да уточнят датата, която е бил изчислил Нютон.

Новите данни са залегнали в основата на книгата „Исак Нютон: даровете на А**, която прекрои Вселената“. Авторът ѝ Флориан Фрейштетер твърди, че Нютон е проучил огромно количество религиозни текстове и се е опитал да изгради хронологията на събитията, включително правейки няколко предсказания. Нютон е писал за края на света под псевдонима Иехова Санкус Унус.

В своите работи ученият говори за изследването на библейските текстове. Той е проучил Библията и е достигнал до извода, че Земята скоро отново ще се превърне в „Царство божие“ и ще се „презареди“. „За Нютон новото начало трябва да започне през 2060 година. Вероятно, тогава трябва да се случи някакво катастрофално събитие или война, която да продължи четири десетилетия и в крайна сметка да доведе до началото на нова ера“, смята Фрейштетер.Източник fakti.bg