Камера на Живо от Центъра на Разлог

Рекорден брой участници на Четвъртия ежегоден голф турнир за купата на Ротари клуб България

74477d724d2cdd9978d8480dc0573d87_LЧетвъртият ежегоден голф турнир, организиран със съдействието на Ротари клуб България, предизвика голям интерес. В турнира, който се проведе в Пирин Голф и Кънтри Клуб, се състезаваха над 45 участника.
Надпреварата премина в отбори по двама, във формат Чапман Скрембъл, който въпреки необичайните си правила, донесе много положителни емоции на участниците. Голфърите премериха сили на Корс Б, комбинацията от двете голф игрища на Пирин Голф и Кънтри Клуб – Иън Уузнам и Пирин Пайн.
Преди старта на турнира, Валентин Стоянов приветства всички присъстващи и им пожела много успех и приятна игра. Приветствие поднесе и Димитър Димитров, президент на Ротари клуб България, който по-късно връчи и наградите на победителите в турнира. Той също пожела успех и здраве на всички присъстващи и официално обяви Четвъртия турнир за купата на Ротари за открит.
Освен общото отборно класиране, традиционно бяха връчени и специалните награди за членове на Ротари клуб.
На почетното трето място в ротарианското класиране застана Сотир Немов, чийто отбор му донесе 24 нетни стейбълфорд точки. Второто място бе за почетния член на Ротари клуб Пълдин–Пловдив–Димитър Георгиев, с резултат от 25 нетни точки. Първото място, за втора поредна година, бе спечелено от Младен Стоянов–член на Ротари клуб Стара Загора. Стоянов защити миналогодишната си титла с 25 нетни точки и по-добра игра на вторите 9 дупки.
В общото класиране третото място бе спечелено от баща и син–Михаил и Иван Трифонови, които грабнаха наградата с отборен резултат от 36 нетни точки. Второто място зае отборът на Робърт Грей и Стивън Плац, с резултат също от 36 нетни точки, но с по-нисък отборен хендикап. Първото място също бе спечелено от баща и син–Филипо и Фабио Фурнари, с отборен резултат от 39 нетни точки. Двамата Фурнари спечелиха и голямата награда на турнира–уикенд за двама в апарт хотел, която бе осигурена от Младен Стоянов, победителя при ротарианците.