Камера на Живо от Центъра на Разлог

Рекорд! Бюро по труда Разлог е обявило 616 свободни работни места тази седмица

btruda21383 свободни работни места има обявени в бюрата по труда в област Благоевград към днешна дата.

Рекордно висок е броя на заявените от работодатели свободни работни места в Бюро по труда Разлог. Там продължава търсенето на работници за сферата на услугите преди старта на зимния туристически сезон. В разложкото бюро по труда има заявени 616 свободни работни места. С изискване за притежание на висше образование, опит и владеене на английски и руски език са работодатели, които търсят да наемат служител резервации, специалисти маркетинг и отговорници за търговска зала. Много от работодателите имат изисквания за владеене на английски език и опит и при наемането на продавачи в района на Банско и Разлог.

Сервитьори, камериери, готвачи, сладкари, бармани, шивачи, общи работници и други са сред търсените в региона, където в местното бюро по труда има общо 595 свободни работни места за хора със средно и по-ниско образование.

250 са обявените свободни работни места в Бюро по труда Благоевград тази седмица. Там има 27 места с изискване за притежание на висше образование в определена сфера, както и 223 свободни работни места за специалисти със средно и по-ниско образование.

По схема „Ново работно място“ се търсят арматуристи, работник, облицовки и настилки, работник, строителна изолация, гипсаджия, мазач, зидар и други.

В Бюро по труда Гоце Делчев има обявени 224 свободни работни места. Там ся търсят шивачи мъжко/дамско облекло, работници за сглобяване на детайли, машинни оператори, обувно производство, работници, обработка на дърво, кредитни специалисти в банка и други.

Работници са строителствата и шивашката индустрия са основно търсените от работодатели в Петричко. В тамошното бюро по труда има обявени общо 119 свободни работни места.

174 са свободните работни места в Бюро по труда Сандански. Продавач-консултанти, опаковачи, механици в промишлено оборудване, машинни оператори за производство на пластмасови изделия шофьори на тежкотоварен автомобил, 12т. и други са сред позициите за които могат да кандидатстват безработни от санданско.
На линковете може да видите всички свободни работни места в бюрата по труда област Благоевград:

Бюро по труда Благоевград

Бюро по труда Сандански

Бюро по труда Петрич

Бюро по труда Разлог

Бюро по труда Гоце Делчев

Източник E79 News