Камера на Живо от Центъра на Разлог

РПГ”Никола Стойчев”, гр. Разлог, отбеляза своя патронен празник

РПГ”Никола Стойчев”, гр. Разлог, отбеляза своя патронен празник – 116 години от рождението на Никола Стойчев и 49 години от създаването на училището. По този повод в гимназията се проведоха множество мероприятия

.
На 16.11.2017г. с любезното ни домакинство наши възпитаници с предприемачески нагласи взеха активно участие в иновационен лагер заедно с ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев”, гр. Гоце Делчев и Професионална гимназия по туризъм и икономика „Проф. д-р Асен Златаров, гр. Петрич.
На 20 11. 2017 г. ученици от осмите класове се срещнаха с дъщерята на стожера на гимназията Райна Масларска. Проведен бе волейболен турнир на 21.11.2017г.
Талантливи ученици показаха своите художествени умения в рисунки на тема „Моето училище”.
Ученици бяха подготвили презентация за живота и делото на своя патрон Никола Стойчев.
С невероятна програма празникът бе тържествено отбелязан в училището на 24 11. 2017 г. Празненството бе уважено от директори на училища и наследници на Никола Стойчев. Поздрав към всички отправи и директорът на гимназията Галина Адамова. Тя връчи награди и грамоти на изявени ученици. За доброто настроение на всички се погрижиха възпитаници от гимназията с подготвени от тях песни, танци и атрактивни сценки.
Ученици, учители и служители на РПГ „Никола Стойчев“, както и гостите на тържеството се наслаждаваха на таланта и уменията на участниците.