Камера на Живо от Центъра на Разлог

Само за жени: Ето как да накарате мъжете да тичат след вас

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да бъде желана и да привлича погледите на мъжете. Именно това позволява на жените да се чувстват красиви, повишава самооценката и укрепва увереността в себе си. А също така й се иска да й обърне внимание достоен мъж, с когото може да се построи връзка.

Но как да се направи това? Очевидно трябва да се попита опитна жена, която е щастлива в брака.

Как да привлечете достоен мъж

1. Бъди красива
Ще кажеш, че това е банално. Но работата не е във външната красота, каквато не всеки има. Има съвсем невзрачни девойки, които са преследвани от мъжете. Красотата трябва да бъде вътрешна. Трябва да откриеш в себе си най-красивото и да го превърнеш в свое предимство. Мъжете обичат тези жени, в които има нещо особено.

2. Отличавай се от другите
Това е продължение на предишния съвет. Нужно е да можете да се представяте. И тук няма универсален съвет за всички, просто помисли кои са най-добрите ти качества, в кое са твоите плюсове и минуси. Когато ги разбереш, подчертай своите достойнства и скрий недостатъците. Това се касае както за външността, така и за характера.

3. Усмихвай се
Топлата и искрена усмивка е способна да върши истински чудеса. Когато жената се усмихва, тя е способна да очарова всеки мъж.

4. Работи над себе си
Те искаш да очароваш подходящия мъж, а това означава сама да се пригодиш. Трябва не само да изглеждаш добре. За мъжа е важно, когато жената може да поддържа разговор. Най-често мъжете не се женят за ослепителни красавици, а за обикновени жени, с които имат какво да си кажат. Развивайте се и винаги учете нещо ново.
5. Поддържай се
Не става въпрос да харчите огромни суми за скъпоструващи процедури. Въпросът е да се грижиш за себе си и тялото си. Повече от всичко мъжете ценят естествената красота. Трябва да се следи кожата да бъде поддържана, дрехите спретнати, а прическата да е в ред. Именно тези детайли правят жената елегантна.

6. Не бъди арогантна
Никой не обича всезнайковците. Не трябва да доказваш на мъжете, че си по-умна и, че знаеш всичко на света. В крайна сметка не е необходимо да се прави това направо. Умей да слушаш и да поддържаш разговор без надменност. Понякога е по-добре да смириш гордостта си.

7. Не давай вид, че мъжът не ти е необходим
Ще се съгласиш, че едва ли един мъж ще бъде привлечен от жена, която явно му показва, че не се нуждае от мъж. Понякога е добре да показваш на мъжа, че той е важен за теб, че правиш някои неща за него, че той даже е незаменим. Това подкупва мъжете.

Източник popantofi.com