Камера на Живо от Центъра на Разлог

Само за мъже: Хармъни 2.0 – първият говорещ секс робот

Хармъни е смесица от изкуствен интелект, авангардна роботика и сексуален просто, а не обикновен секс робот. Роботизираната кукла за секс с успокояващ шотландски акцент е ново поколение изкуствени сексуални партньори от калифорнийската компания Realbotix. Нейният създател Мат Макмълън казва пред The ​​Sun, че шотландският акцент е „автентичен“, но куклата, която е 15 000 долара, може да поддържа множество личностни характеристики.

Изкуственият й интелект ви опознава, интересува се от любимите ви филми, музика, храна и й помага да комуникира почти като истински човек. „Тя“ казва за себе си:

„Да, аз съм робот и съм способна да правя секс, но да ме наречете просто секс робот е като да наричате компютъра калкулатор“.

Според производителите това е робот, който прави секса да бъде на едно различно футуристично ниво.
Куклата се продава с апликации, които дават възможност на собственика й да формира нейната личност и държане, докато комуникира с нея и отговаря на различни въпроси.

Изкуственият интелект е монтиран в невероятно тяло, съвсем като човешко, така че куклата е произведена не само за сексуално облекчение, но и да бъде ваш близък.

Източник fakti.bg