Камера на Живо от Центъра на Разлог

Северин Димитров: Няма да спрем да се борим

Пирин (Разлог) слезе от лидерското място в Суперлигата, след като отстъпи на Нефтохимик 2010 с 1:3 гейма в среща от 14-и кръг. Ето как видя срещата треньорът на тима от Югозапада Северин Димитров:

„Мога само да съжалявам за това, че загубихме първия гейм. При една по-добра развръзка мачът щеше да продължи и да завърши по друг начин. Отборът на Нефтохимик ни превъзхождаше на блокада, видя се, че са много добре организирани. Освен това – докосваха много топки и ги вадеха в защита. Успеваемостта на крайните ни нападатели не беше на ниво, и тримата са с по 30-35 % успеваемост, което е много ниско и трябва да наблегнем на това, да работим повече.“

„Самото му участие на финала на Купата показа, че той може да играе. Преценили са, че може да помага, опитът му повлия положително във възловите моменти“, добави Димитров.
„Това, че днес не успяхме, не означава, че ще спрем да се борим. Като цяло концепцията е да правим добри игри, на моменти не се получава. Трябва да отчетем факта, че Нефтохимик е най-класният отбор в България и днес именно това ни попречи да успеем да надделеем“, завърши специалистът.

Източник BGvolleyball.com