Камера на Живо от Центъра на Разлог

Сега в Шумен скоро и в Разлог, може би: Разбита улица беше прекръстена на ГЕРБ и местния кмет

По необичаен начин граждани на Шумен решиха да изразят недоволството си от управлението на града на кмета Любомир Христов.

Как? Като прекръстиха улица „Индустриална“ в кв. „Тракия“, която е в плачевно състояние и изпълнена с дупки. В късния следобед в петък на улицата се появиха две табели – „булевард Любо Христов“ – „булевард ГЕРБ“, съобщава „Дарик“.

Табелите с името на кмета и партията, на която той е и местен лидер, не се поставят за първи път на тази улица, но, както стана и в петък, общинските власти реагират буквално за няколко часа и ги премахват.

Павлин Павлов, който ежедневно преминава с автомобила си по улицата, разказа, че дупките по асфалта вече са толкова много и големи, че опитите да се избегнат са сериозно предизвикателство.

„Освен автомобила си, аз троша и здравето си, не е разумно и не е правилно толкова години вече тази улица да е в това състояние. Искам да кажа, че аз гласувах за ГЕРБ, за г-н Любомир Христов, имам фирма, половината от моите служители също са гласували за ГЕРБ на 100% и за г-н Христов и като граждани на този град ние имаме право да искаме от него много неща, като това улицата да се ремонтира“, каза гражданинът пред „Дарик“.

От общинската администрация заявиха, че са запознати със случая и добре знаят какво е състоянието на улицата, която не е ремонтирана повече от 20 години. Кметът Любомир Христов поясни, че улица „Индустриална“ е включена в списъка за ремонтни дейности през тази година. Процедурата по избор на изпълнител се обжалва и това бави началото на рехабилитацията.

Източник КРОСС