Камера на Живо от Центъра на Разлог

Седем неща, които мъжете обожават в жените, а те дори не подозират

Докато жените се стремят да имат страхотен парфюм, да изправят косата си до съвършенство и да поддържат кожата гладка, мъжете забелязват нещо съвсем друго.

На въпроса какво най-много ги привлича при жените, мъжете дадоха следните интересни отговори:

1. Когато жената се движи хубаво  Дрехите може да привличат мъжете, но елегантното женско движение ще победи и най-късата пола или тесни панталони.

2. Естественият аромат на кожата Миризмата на крем или парфюм е приятна, но миризмата на чиста и естествена кожа е нещо съвсем различно, нещо специално.

3. Когато жената гледа (повече от две секунди)  Има нещо специално в женския поглед. Интересът, който показва жената, представлява невероятен комплимент и предизвикателство за мъжа.

4. Нейното лице, когато се събуди  Малко подпухнало лице, украсено с усмивка е нещо, което невероятно привлича мъжете.

5. Разхвърляна коса  И докато жените постоянно се стараят косата им да изглежда безупречно, мъжете никога не забелязват това.
6. Когато постоянно се смее  Веселите и положителни момичета са магнит за всички мъже. Това е причината, поради която усмивката е най-красивото украшение, по което си падат мъжете.

7. Лунички по лицето  Пудрата е перфектна за прикриване на дребните нередности на лицето. Но ако мислите, че вашият перфектен тен ще привлече мъжете, се заблуждавате. Лунички по лицето мъжете считат за неустоими.