Камера на Живо от Центъра на Разлог

Серия от катастрофи затапи пътища в страната. Деца разчертаха АМ Тракия, играят на дама!

Нова катастрофа стана до разклона на ловешкото село Малиново. Движението по път I-4 Севлиево – София в района на с. Малиново е в една лента поради ПТП. Трафикът се контролира от Пътна полиция, съобщиха от АПИ.

Катастрофа затруднява движението по пътя Велико Търново – село Самоводене, в посока Русе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Произшествието е в района на разклона за Пребраженския манастир. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила – „Мерцедес“ с румънска регистрация и „Фолксваген“ с великотърновска регистрация.

Пострадал е водачът на румънския автомобил. Откаран е за преглед във великотърновската болница със съмнение за фрактура на пръста.

Движението по път I-1 в района на Новачене, се извършва в една лента, двупосочно поради аварирал ТИР. Трафикът отново се регулира от Пътна полиция.

В една лента се осъществява трафикът по път I-1 София – Ботевград  и при км 210, в района на анкерната стена поради аварирал багер.

Възстановено е движението по път I-1 София – Ботевград при км 208, след спускането на Витиня, в посока Ботевград.

Движението на АМ Тракия все още е блокирано заради цистерната с олио, която се обърнала на 11-я км. Читатели на TrafficNews.bg изпратиха снимки в редакцията ни, от които се вижда, че опашките са километрични. „Истински ад е тук“, коментират изнервените шофьори.

Докато възрастинте се молят източването на цистерната да приключи по-бързо, децата разчертаха пътното платно на магистралата и играят на дама. Повечето хора са излезли от автомобилите си и нервно се разхождат в аварийната лента.

Магистралата е затворена в посока Пловдив.

Цистерната се е обърнала напречно на пътя, запречвайки и трите платна на магистралаВ другата част на магистралата е изхвърчал друг камион, който вероятно е изпреварвал цистерната.

Организиран е обходен маршрут през Вакарел. Патрули на Пътна полиция регулират движението в затруднения участък.

Източник marica.bg