Камера на Живо от Центъра на Разлог

Серия от 3-ма пияни шофьори в Разлог през уикенда

dreger4По ул.”Иван Вазов” в Разлог, К.Б./26г./ от е управлявал лек автомобил „Форд Фокус” с наличие на 1,49 промила алкохол в издишания въздух.

Униформени са спрели 24-годишния Й.П. от село Баня, община Разлог по ул.”България” в Банско, който е управлявал лек автомобил „Ауди” с наличие на 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

Униформени са спрели 32-годишния В.И. от с. Мировяне, обл.София по ул.”Телемах Илиев” в Разлог, който е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста” с наличие на 1,73 промила алкохол издишания въздух.
Полицаи са хванали 32-годишния Б.Ч. по ул.”Братя Китанови” в Благоевград, който е управлявал мотопед Дерби Атлантис” с наличие на 1,97 промила алкохол в издишания въздух.

На пътя между село Садово и ГКПП-Илинден, Д.А./44г./ от село Змейца, община Доспат е хванат да управлява лек автомобил „Мерцедес” с наличие на 1,71 промила алкохол в издишания въздух.

По ул.”Опълченска” в село Първомай, полицаи са спрели Г.В./62г./ от село Долна Рибница, община Петрич да управлява лек автомобил „Опел Корса” с наличие на 1,64 промила алкохол в издишания въздух.

20-годишния И.Ч. от село Садово, община Хаджидимово е хванат да управлявал лек автомобил „Опел Корса” с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух по ул.”Бяло море” в Гоце Делчев .

По ул.”Никола Парапанов” в Петрич, Н.Б./18г./ ,управлявал лек автомобил „Сеат Ибиза”, е спрян от униформени с наличие на 0,70 промила алкохол в издишания въздух. Установено е, че същият е шофирал без наличие на свидетелство за управление на МПС.