Камера на Живо от Центъра на Разлог

Слави Трифонов разкрива днес какво ще прави, излъчват спряното предаване на пресконференция от 14.00 часа

В 14 часа днес Слави Трифонов и неговият екип ще дадат пресконференция, на която ще разкрият кой и защо свали снощното издание на шоуто, в което гостува разследващият журналист Васил Иванов. Очаква се на пресконференцията да бъде излъчено сваленото снощи шоу.

Дългогодишният кадър на Нова обяви в социалната мрежа, че напуска телевизията заради цензура. И даде заявка да направи скандални разкрития по време на гостуването си в предаването на гологлавия шоумен. От bTV обаче прецениха, че съдържанието на предаването не съответства със стандартите за редакционно съдържание и го свалиха от ефир.  На свой ред водещият Трифонов обяви, че предаването му Иванов е разкрил „изключително гнусни и скандални случаи на цензура и корупция, подкрепени с факти и записи“.
„Тъй като предаването е на запис, още преди това получих писмо от мениджмънта на bTV да не интервюирам Васил Иванов. Аз не се съобразих с това искане. Реализирах предаването, защото смятам, че истината и моралът са по-важни от всичко. Интервюирах Васил Иванов, след това получих отново писмо от bTV , в което те искат да махна интервюто. Аз отново не се съгласих и предаването беше спряно.“, обясни Слави Трифонов в писмо до медиите.

Източник TechNews.bg