Камера на Живо от Центъра на Разлог

След Сандански и Банско въведе връзка за гражданите с местната администрация

Нова телекомуникационна услуга въведе Община Банско за своите клиенти и потребители. От днес всеки, който желае да се свърже с местната администрация, може да го направи по още един канал, при това напълно безплатно.

Услугата се нарича Free Call, като за да бъде достъпна за клиента, на официалния сайт на общината, е инсталирана икона с формата на телефонна слушалка. В допълнение, могат да бъдат изпращани и електронни писма, които автоматично се пренасочват към официалната електронна поща на институцията.

Голямото предимство на новата услуга, е че Free Call предоставя международно покритие. Клиентите от цял свят могат да избират напълно безплатно телефоните на Община Банско, за да им бъде предоставена информация или административна услуга.
В началото на месеца община Сандански въведе нов, лесен и модерен начин за връзка на гражданите при възникване на проблем. Иновативната платформа „Кмете, виж!“ ще дава възможност за подаване на сигнали от всякакво естество през уеб адреса – www.kmetevij.com, който вече е ситуиран в официалната страница на община Сандански и дава възможност за директен достъп или чрез сваляне на мобилното приложение – „Кмете, виж!“.

Източник E79 News