Камера на Живо от Центъра на Разлог

Слънцезащитната серия на Бебо за детската кожа – защо е подходяща?

Бебешката кожа се отличава с висок праг на чувствителност и уязвимост. Вследствие, новородените и подрастващите деца са лесно податливи на влияние от климатичните условия.Най-големият враг на чувствителната детска кожа е слънцето. Ето защо децата трябва да бъдат непрестанно защитавани с правилната козметика за слънцезащита.

Козметичният бранд Бебо разработва богата гама козметични продукт за новородени и деца. Марката се специализира и в производството на специализирана слънцезащитна серия.

Какво включва слънцезащитната серия на Бебо и защо е подходяща за деца?

Защита от слънце

Слънчевата светлина може да нанесе сериозни вредни върху детската кожа – изгаряне, изсушаване, зачервяване или стимулиране на алергични реакции. Ето защо е важно да се използва козметика с минимална защита от 50 фактор.

Козметичният бранд Бебо разработва специални кремове с висока степен на слънцезащита. Кремовете на марката са базирани на основата на невен и притежават богат растителен произход, който снабдява детската кожа с интензивна грижа.

Слънцезащитните кремове на Бебо включват подбрани UV филтри, които предпазват кожата от оксидативен стрес и слънчево изгаряне. Кремовете за защита от слънце са подходящи за деца, заради своя чист състав, висока водоустойчивост и бързо попиване.

Защита за след слънце

Противно на повечето убеждения, грижата за кожата след контакт със слънчева светлина е също толкова важна, колкото е грижата за защита на кожата преди излаз на слънце. Бебо предлага и специализирани козметични продукти, набавящи необходимата грижа и подхранване на бебешката кожа след слънце.

Геловете за след слънце на марката Бебо са богати на активни вещества и растителни екстракти, които стимулират регенерирането на кожата. В състава им има млечна киселина, която поддържа естествения pH баланс. В допълнение, гелът за след слънце осигурява на детската кожа свежест и натурално овлажняване.

Марката Бебо разработва и специално мляко за след слънце. То има естествен растителен състав и специална формула с високо съдържание на витамин Е. Млякото за след слънце неутрализира оксидативния стрес и подхранва кожата в дълбочина.

Да обобщим дотук:

Слънцето е един от най-големите врагове за детската кожа, тъй като може да причини симптоми на дехидратация, изсушаване или изгаряне.

Козметичният бранд Бебо разработва специализирана слънцезащитна серия от продукти с иновативен природен състав. Те се поделят на грижа преди и след слънце, като обогатяват състава на детската кожа и я хидратират в дълбочина.

Източник: https://bebo-bg.com/

Последвайте ни: