Камера на Живо от Центъра на Разлог

Смарт термос съчетава в себе си 15 различни функции

smarttermosВ иновационния артикул има отделения за съхранение както на течности, така и на твърди продукти. Топлите течности могат да запазят температурата си до 12 часа, а хладните напитки остават студени цяло денонощие.

Интересното при новия термос е, че той може едновременно да съхранява много горещи и много студени течности. Бутилката Gochi може да се раздели на две, а след това отново да се събере в едно тяло. Всички отделения се почистват лесно и артикулът е проектиран да издържа в съдомиялна.

Специална вакуумна изолация позволява запазването на първоначалната температура на напитките. Gochi има два различни похлупака. От единия течността тече бавно, а от другия – обилно, като дебитът може да се регулира.

Централното отделение е с обем 100 милилитра и в него могат да се пренасят протеинови добавки, пакетчета чай, медикаменти, ключове и т.н. Специални температурни индикатори указват в кое отделение се съхраняват топлите и в кое – студентите напитки. Хигиенно покритие предпазва смарт термоса от пряк контакт с пода, когато падне на земята.

Големият обем на долната част позволява продуктът да се ползва и като контейнер за храна. Gochi е с височина 28 сантиметра и притежава четири базови конфигурации.

Източник Информационна агенция „КРОСС“