Камера на Живо от Центъра на Разлог

С концерт в Разлог помагат на 7-годишния Марти да проходи

Концерт в подкрепа на 7-г. Мартин Даутев се провежда в момента в голямата зала на Народно читалище „15.IX.1903-1909 г.“ в Разлог.

На сцената ще се качат певците Янко Неделчев, Мария и Магдалена Филатови, Ирина Паскалева. Участие ще вземат още Мъжка фолклорна група „Годлевски Великден“, Танцова формация “Перун“, Ансанбъл „Разложки мераци“, Танцов клуб „Пирински наниз“, Детски танцов ансамбъл „“Разложанче“, Танцов клуб „Пиринска омая“ и Танцов клуб „Мехомия“.

,,Да върнем детството на Мартин”!

,,Да върнем усмивката на Мартин”!

,,Да помогнем на Мартин да проходи и да играе”!

,,Всички заедно за Мартин”!

Това са призивите на организаторите на благородната кауза към разложани и гости на града.

Малкият Мартин от Банско е на крачка от мечтата да проходи, но за да се случи това се нуждае от съпричастността на добри хора. Седемгодишното момче е с диагноза „Детска церебрална парализа”. Лечението на Мартин е в рехабилитационен център ,,Рибем” в Инстанбул. Периодът за следващия курс на рехабилитация е от 1 февруари до 1 август 2019 г.За престоя от 7 месеца са необходими 55 000 евро. Сумата е непосилна за семейството му, надеждата е, че хора с добри сърца ще помогнат за лечението на момчето, което мечтае да ходи и играе като своите връстници.

Източник: e-79.bg