Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Тина Търнър“ подгря точно преди Драгана да разкове Банско Балкан Фест

Втората фестивална вечер на Банско Балкан Фест започна с изпълнения на местните звезди – „Бански старчета“ и танцова формация „Бански фукли“, както и Фолклорна група „Банскалии“ и танцова формация „Пиринско настроение. Повече от 20 000 зрители се събраха пред сцената.

Подгряващият изпълнител Злата Джуркович – най-красивата сред сръбските певици със своята титла на „Мис Сърбия”, направо шашна публиката на площад „Никола Вапцаров“ със страхотно изпълнение на евъргрийна на Тина Търнър – Simply the best. Преди това тя изпълни много хитове на различни сръбски изпълнители.

Публиката на Банско Балкан Фест, посрещна с бурни овации голямата звезда на сръбската музика Драгана Миркович, която пристигна в курортния град, за да изпълни част от огромния си репертоар с турбо хитове. Изпълнителката на „Плачи, земльо” взриви градския площад тази вечер, 2 септември, по време на втората фестивална вечер.




Драгана се раздаде за феновете си и с мощното си звучене огласи градът под Тодорка. Тя слезе сред тях, разговаря с тях и пя акапелно много от своите песни. Изпълни повече от 10 биса с любими песни от богатия й репертоар, преди да благодари за любовта на събралото се огромно множество.

Водещ на най-хитовия музикален фестивал в България, посветен на неравноделния ритъм и буйната балканска кръв, е Борис Солтарийски.

А специално за феновете организаторите бяха предвидили допълнителни LED екрани, които позволяват на всички, дошли в Банско, да слушат и гледат своите любими изпълнители.