Камера на Живо от Центъра на Разлог

Тираджия преби и ограби стопаджийка, отказала му сексуални услуги

Български тираджия преби и ограби румънка, отказала му сексуални услуги. Сигналът за жена с множество наранявания, открита в района на село Обретеник, постъпил на тел. 112 в 22.58 часа на 29 март, съобщават от пресцентъра на МВР.

Потърпевшата била транспортирана в русенската болница. Пред разследващите тя обяснила, че в Гюргево се е качила на стоп в ТИР, управляван от български гражданин. Заедно преминали ГКПП – Дунав мост и продължили по главния път Русе – Велико Търново.

В района на Обретеник, шофьорът отбил по второстепенен път, спрял камиона до гориста местност и поискал сексуални услуги. След като получил отказ, той й нанесъл побой, взел от чантата й 50 евро и потеглил, а в товарния автомобил останали нейни лични вещи – чанти с дрехи и мобилен телефон. По случая било образувано досъдебно производство и предприети бързи оперативно-издирвателни действия от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Русе.
В резултат извършителят на деянието е установен – И.И. /65 г./ от Бяла. Той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпления по чл. 150, ал. 1 и чл. 198, ал. 1 от НК. При разпит в присъствието на упълномощен защитник 65-годишният мъж е признал вината си за извършването на двете престъпления.

Източник TrafficNews.bg