Камера на Живо от Центъра на Разлог

Топ 10 на най-очакваните филми за 2017

Филми за 2017 ? Това е въпрос пораждащ се в много киномани. Вече се знаят заглавията на най-очакваните продукции. Не можем да отминем  филми като „ТО“ или “Лигата на справедливостта“ и други.

10.Fast 8 ( Бързи и яростни 8)

филми за 2017

От най-очакваните филми за 2017  „Бързи и яростни 8“ се нарежда на десета позиция в нашата класация. Тази поредица е една от най-успешните и има милиони фенове по целия свят. В нея участват изключителни имена като Dwayne Johnson, Jason Statham Jason Statham , Charlize Theron,Vin Diesel,EvaMendes ,Kurt Russell и други. Очакваното продължение крие много нови изненади.

9. Fifty Shades Darker

Докато Крисчън се бори с вътрешните си демони, Анастасия трябва да се изправи пред гнева и завистта на жените, които са дошли преди нея.

8. Beauty and the Beast

Очаква се този продукция на Дисни да бъде 100 процентов преразказ на анимацията от 90те години. Ако успеят да предадат духа на онова детско филмче дори и на 50 процента. То това ще бъде тотален хит. Очакваме го с нетърпение на 17 Март 2017 година.

7. Guardians of the Galaxy Vol. 2

guardians-of-the-galaxy

Пазителите на галактиката идва с ново приключение. Каква ще бъде новата история на екипа защитници ще разберем на 5 Май 2017 година. Успехът на първата част доведе до продължение. Дано то не разочароващо.

6. Power Rangers

Още една стара-нова история за група деца със супер сили борещи се за Земята. Очакванията ни към тази позабравена вече история са големи и затова заема шеста позиция при филмите за 2017 година.

5.Transformers: The Last Knight

Историята на Аутоботите  отново ще ни вълнува и през 2017 година. Поредната част от поредицата за извънземните роботи дошли на Земята. Какво ново приключение са ни подготвили ще разберем на 23 Юни 2017 година.

4.Spider-Man: Homecoming

Историята за „Човекът паяк“ е  добре позната на всички нас, на дали има човек или дете на когото този герой да му е непознат. Очакваме с интерес какво са ни подготвили в този пореден филм за героя.

3.Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Карибски пирати)

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Поредната част от историята на капитан Джак Спароу . В тази нова част отново са събрани изключителна плеада звезди  Johnny Depp ,Kaya Scodelario ,Orlando Bloom,Javier Bardem,David Wenham и други. Очаква се филмът да излезе по екраните на  26 Май 2017 година. Историята е до болка позната и няма нужда да Ви я припомняме.

 2.Justice League (Лигата на справедливостта)

филми за 2017

На втората позиция в класацията „Най-очакваните филми за 2017“ се нарежда  Justice League (Лигата на справедливостта). Героите от комиксите на DC се събират заедно на големия екран с една единствена цел: Да защитят земята от идващата беда. В опит да се конкурират с „Отмъстителите“ на Marvel. DC  ни е приготвил една завладяваща продукция. Очаква се  филмът да излезе по екраните на 11 Април 2017 година.

1.IT ( TO)

В град Дери, местните деца изчезват едно  по едно, оставяйки след себе си разкъсани части . В място, известно като “ Пущинака“, група от седем деца са обединени от своите ужасяващи и странни срещи с клоун.  27 години след последната си среща с Клоуна,  „клубът на загубеняците“ се  завръща, защото той се е върнал и децата изчезват отново. Единственият проблем е, че всички те са забравили какво се е случило тогава.

Настръхнахте ли? Това е победителя в нашата класация, а именно „ТО“. Нека още едно поколение потрепери с клоуна.

Източник TopsBG.com