Камера на Живо от Центъра на Разлог

Трактор смачка до неузнаваемост кола с 6-месечно бебе, то оцеля като по-чудо

Семейство от Петрич с малко дете пътували в посока Сандански, когато на борсата край курортния град колата им била засечена от изскочил на пътя от трактор, управляван от 82-годишния Стефан Костов от санданското село Дамяница.

При удара колата била смачкана до неузнаваемост, коментираха свидетели на ПТП-то. На мястото веднага пристигнали две линейки, които транспортирали пострадалите – водача на трактора и петричкото семейство – 40-годишния Васил Костадинов, 33-годишната му съпруга Мариана Джаджева и 6-месечното им момченце, което било в кошче на задната седалка.

Малкият юнак е жив и здрав след пътния инцидент, казаха от полицията, но майката, която се возела на предната седалка до шофьора, имала болки в главата и почти не виждала с едното око. Тя е настанена за лечение в неврологично отделение на болницата.
Съпругът й Васил е прегледан от специалистите, направен му е скенер на главата, след което е освободен за домашно възстановяване. Трактористът Стефан също е пострадал, той имал контузии по главата и в момента се лекува също в неврологията на санданската болница. По случая започна досъдебно производство.

Източник Trafficnews.bg