Камера на Живо от Центъра на Разлог

Треньорът на „Пирин”: „Във възход сме, ще победим и „Марек”

През пролетния дял от първенството футболистите на „Пирин” са с напълно променен състав и резултатите са налице. От сигурен изпадащ през есента в момента възпитаниците на Христо Джоджов са 11-и с 30 точки далеч от дъното на таблицата. Заради контузии не попадната в групата титулярния вратар Петър Плаханов и халф-нападателя Костадин Кацимерски. Радващото е, че Благой Родов се възстанови от контузия и ще бъде на линия за мача срещу „Марек”.

„Имам достатъчна информация за играта на „Марек” и всичко това съм го свел по мой начин до моите футболисти. Зная как да подходя в събота като домакини за да победим тима от Дупница”, заяви Христо Джоджов.
Помощник-треньорът на „Марек” Светльо Георгиев сподели, че заради наказание няма да играе Емил Стоянов. Контузени футболисти няма и отново играта ще се води от най-опитния Еньо Кръстовчев. „Нагласата е да изиграем един хубав мач на отличния терен в Разлог и при реално съдийство нека победи по-добрия на терена. Дано да няма ексцесии, на каквито станахме свидетели и потърпевши в Етрополе”, сподели Светльо Георгиев.

Източник viaranews.com