Камера на Живо от Центъра на Разлог

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

Тези точки обаче са също толкова наситени с нервни окончания и имат нужда от стимулация. Ако включите точките от нашата галерия в любовната игра, те ще страстта в жените, сякаш сте натиснали вълшебното копче.

Тези ерогенни зони не са толкова популярни и ще ви донесат огромно удоволствие между чаршафите. Затова ако досега мъжът до вас не им е обръщал внимание, насочете го.

Гърбът

Третата зона, която не бива да пренебрегвате в любовната игра, е гърбът. Вярвате или не това е една от зоните по тялото, която най-бързо възбужда дамите, но мъжете като че ли я забравят по време на любовната игра. А докосванията да възбудят силно жената до вас.

Косата

Косата изразява индивидуалността и женствеността, а много жени няма по-голямо удоволствие от това да ги галите по косата. Нервните окончания, които се намират върху скалпа са много чувствителни, затова, ако партньорите се масажират или докосват по главата и косата, могат да усетят невероятен прилив на желание и страст.


Краката

Повечето мъже имат фетиш към женските крака, а и на дамите им е приятно да ги докосват в тази област. Един чувствен масаж или погалване отключват палавата страна и затова не бива да пропускате краката в любовната игра. Тази област от тялото отключва мощен сексуален заряд и страст.

Източник ezine.bg