Камера на Живо от Центъра на Разлог

Три ученички, от ПГТХТ „Никола Стойчев“, се пребориха със 700 участници и взеха призовите места в национален конкурс

Днес, 17.05.2016 г., в зала „22 септември” на Община Благоевград, бяха наградени отличените ученици в конкурса на ОбСНВ към Община Благоевград по превенция на наркоманиите по тема „Човекът – свободен и независим“. Ученичките Елена Чокалова Хб клас и Ивет Попова, Гергана Чепкънова IХб, специалност Икономическа информатика успяха да се преборят за призовите места като общият брой на участниците е над 700 от цялата страна.

Елена Чокалова бе класирана на първо място в категория есе в Националния конкурс по превенция на наркоманиите в тема „Човекът – свободен и независим”.

Ивет Попова и Гергана Чепкънова – класирани на трето място в категория мултимедийни презентации в Националния конкурс по превенция на наркоманиите в тема „Човекът – свободен и независим”.
Грамоти и книги бяха връчени на победителите и на техните ръководители.

Под ръководството на г-жа Даилова, г-жа Иванова и г-н Астинов Ивет и Гергана разработиха и представиха оригинален мултимедиен проект /филм/ по превенция на наркоманиите, а за есето Елена получи специални поздравления от Любима Димитрова – експерт РУО Благоевград по БЕЛ и литератора Красимира Кацарска.