Камера на Живо от Центъра на Разлог

Убиха хазартен бос на Слънчака, жена е в кома

Двойно убийство е извършено снощи, малко след 21.00 часа, в Слънчев бряг в района на аквапарка, близо до автомивка.

Простреляни са мъж и жена. 55-годишният мъж, който е починал, е от Нова Загора. Убитият е Коста Николов – Миджурина, собственик на 15 казина и игрални зали в Слънчев бряг, Несебър и Стара Загора.

Ранена е жена, която също е била в колата. Тя е в тежко състояние в реанимация на болницата в Бургас.
Полицията работи по версиите за любовен триъгълник или по-сериозен криминален инцидент.

Издирват екзекуторите с БМВ-то, разстреляли Миджурина и негова приятелка. Свидетелски показания сочат за извършители двама мъже, които са се придвижвали с бавареца. Мерцедесът СВ 9911 е бил спрял и двете жертви са си говорели в него, когато БМВ-то приближило, след което намалило скоростта и оттам открили огъня по мерцедеса.

Убийството е извършено пред комплекс Сън Вилидж, близо до автомивка Луксор и стария Аквапарк на курорта. Според последната информация в жертвите са изстреляни цели пълнители от пистолети. По последна информация на вътре са мъж и жена, а не двама мъже. Жената преди да издъхне е успяла да набере тел.112 и да сигнализира, че човекът до нея е убит.

Младата жена е в кома след стрелбата в Слънчев бряг. Тя има огнестрелна рана в лявото слепоочие и след малко ще бъде оперирана, съобщава Бургас инфо. Момичето било приятелка на мъжа, който е бил убит в луксозен автомобил „Мерцедес” S-класа. Нападателите са убили него, стреляли са в момичето и след това са избягали.

Източник Trafficnews.bg