Камера на Живо от Центъра на Разлог

Уикилийкс заяви, че Ватиканът знае за съществуването на извънземни

izvanzemni1Знае ли Ватиканът за съществуването на извънземни? Според имейли, публикувани от „Уикилийкс”, отговорът на този въпрос е „категорично да”, разказва bTV. Имейлите съдържат кореспонденция между бившия американски астронавт Едгар Мичъл и Джон Подеста, който по това време работи в администрацията на президента Барак Обама.

В момента Подеста е директор на кампанията на Хилари Клинтън. Разговорите са от 2015 г., като Мичъл е поискал спешна среща с Подеста, за да обсъдят плановете на САЩ да разкрие съществуването на извънземни форми на живот, както и технологията на енергия от нулева точка.

Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството. Ако тази теория е вярна, то тя може да използва като безкраен енергиен ресурс за нашата планета. Но къде е намесен Ватиканът? Според имейл на Мичъл на въпросната среща ще присъства и негов колега, който ще съобщи, че „Ватиканът знае за съществуването на извънземни”.

Втори имейл, изпратен от Мичъл няколко дни по-късно, разкрива, че „извънземен интелект помага на хората да усвоят енергията от нулева точка”. Имейлът съдържа и следното изречение: „Те няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса”.

Докато е работел в кабинета на Обама, Джон Подеста е един от хората, критикували управлението, че не разкрива информация за наличието на НЛО и извънземни. Все още няма официална позиция от страна на Ватикана по повод имейлите, публикувани от „Уикилийкс”.

Източник TrafficNews.bg