Камера на Живо от Центъра на Разлог

Училището приключи…. Ваканция, ураааа!

Преди да се впуснат в дългата и забавна ваканция, трети “А“ клас, при НУ “Св.св. Кирил и Методий“- гр.Разлог, с класен ръководител Елена Гахова, направиха няколко интересни и незабравими пътешествия с образователна цел.

IMG_1779

Надникнаха в света на книгите, като посетиха Читалищната библиотека и  с помощта на г-жа Виолета Крайнова се запознаха със списъка на задължителните книги.Обсъдиха колко важно е да се чете и представиха проектите си на тема “Моята любима книга“.
Ден след това се превъплътиха в ролята на готвачи и проведоха състезанието „MasterChef в Трети “А“, където показаха голямо майсторство в изработването на вкусни  мелби, шейкове и салати.

Прекараха един ден сред природата в  „Парка за танцуващи мечки“ – гр. Белица. Разходиха се сред красивата природа на Рила, запознаха се  с четириногите обитатели на парка, научиха интересните им, но малко тъжни истории.

Няколко дни след това се отправиха към нови приключения. Посетиха Детски научен център “Музейко“- София, където преживяха няколко незабравими часа. Там те се  пренесоха  в различни епохи и имаха възможност да влязат в ролята на  учени –археолози, геолози, архитекти и астронавти.  Спечелиха много игри, печати, отговаряха на въпроси от аниматора Яна, разгадаваха загадки, изкачиха стената на Музейко, разгледаха София  от  покрива  на Музейко.

Не пропуснаха да се отбият и в Зоологическата градина, където прекараха интересни моменти сред животните, като най-много се задържаха пред клетките на малките маймунки.

Това бе само началото на забавната и  дългоочаквана ваканция.

Хей, ваканция, ура, дойде време за игра!