Камера на Живо от Центъра на Разлог

Училищният бус, преминал през жп прелеза край Баня, при спусната бариера, вбеси евродепутат (видео)

Видеото, което вчера беше публикувано във фейсбук групата Да думаме на разложчи, фногооооо! успя да вбеси българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Кадрите той сподели в личния си фейсбук профил, а коментара му започна с думите „емблематична кретения и втрещяваща безотговорност“.

Джамбазки сподели видео, което показва как няколко коли минават през жп прелез въпреки, че е спусната бариера, забраняваща преминаването на автомобили.
„Точно тези кретени, които минават през жп-прелез при спусната бариера и работеща звукова и светлинна забранителна сигнализация, са същите, които вечер псуват пред теревизора и обясняват на всички, че „няма такава скапана държава“. А водачът на ученическия автобус, който прекара децата през прелеза трябва да бъде пребит с тояги и уволнен незабавно“, изригна евродепутатът.

Той обаче не се ограничи само с това да се възмущава и вбесява, ами се и закани: „Изпращам това на КАТ и Министерство на образованието, за да разбера как се казва този хубавец“.